Microsoft: Η Bing σημείωσε το μεγαλύτερο άλμα στην αναζήτηση εδώ και 2 δεκαετίες

ChatGPT Η Bing σημείωσε το μεγαλύτερο άλμα στην αναζήτηση
Στις 18 Ιανουαρίου 2023 υπήρξε μια μεγάλη ενημέρωση αλγορίθμου κατάταξης αναζήτησης Bing - μια που επιβεβαίωσε τώρα ο Yusuf Mehdi της Microsoft.

Ο Yusuf Mehdi, Corporate Vice President & Consumer Marketing Office στη Microsoft, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι το Bing Search σημείωσε «το μεγαλύτερο άλμα αναζητήσεων σε δύο δεκαετίες» μετά την εφαρμογή του μοντέλου AI στη βασική μηχανή αναζήτησης Bing.

Μεγάλο μέρος της εστίασης ήταν στις νέες δυνατότητες ChatGPT στην Αναζήτηση Bing , και ενώ η κάλυψή μας άγγιξε την πτυχή της συνάφειας, ήθελα να την αναδείξω λίγο περισσότερο.

Αυτό που είπε. «Αλλά πριν από μερικές εβδομάδες συνέβη κάτι ιδιαίτερο. Εφαρμόσαμε το μοντέλο AI στη βασική μας μηχανή κατάταξης αναζήτησης και είδαμε το μεγαλύτερο άλμα αναζητήσεων εδώ και δύο δεκαετίες. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε καινοτομίες καθώς βελτιώνουμε τα μοντέλα», δήλωσε ο Yusuf Mehdi. Μπορείτε να ακούσετε τι είπε στο σημείο 19:43 σε αυτό το βίντεο .

Διάγραμμα. Ο Yusuf έδειξε αυτό το γράφημα που τεκμηριώνει την ενίσχυση της συνάφειας στην ποιότητα αναζήτησης Bing:

Microsoft: Η Bing σημείωσε το μεγαλύτερο άλμα στην αναζήτηση

Ενημέρωση κατάταξης Bing.

Υπήρξε πράγματι μια ενημέρωση κατάταξης του Bing γύρω στις 18 Ιανουαρίου , όπως δημοσίευσε ο Glenn Gabe στη Στρογγυλή Τράπεζα της Μηχανής Αναζήτησης. Αυτό συνέβη μερικές εβδομάδες πριν από αυτήν την παρουσίαση, επομένως το αποδεικνύουν το χτύπημα σχετικότητας και οι προηγουμένως μη επιβεβαιωμένες αναφορές μιας ενημέρωσης αλγορίθμου κατάταξης αναζήτησης Bing. 

Ναι, η Bing έκανε μια τεράστια ενημέρωση για τον τρόπο κατάταξης των αποτελεσμάτων αναζήτησης γύρω στις 18 Ιανουαρίου. «Έλαβα αρκετές αναφορές σοβαρής αστάθειας με τις ταξινομήσεις και την επισκεψιμότητα του Bing από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 19 Ιανουαρίου, και έψαξα λίγο στους ιστότοπους. Και ναι, φαίνεται ότι υπήρχε κάποιο είδος ενημέρωσης αλγορίθμου που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό ορισμένους ιστότοπους», έγραψε ο Glenn Gabe.

Γιατί μας νοιάζει

Η Bing, ενώ έχει πολύ μικρότερο μερίδιο αγοράς σε σύγκριση με την Google, εξακολουθεί να είναι παίκτης στην αναζήτηση. Μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερος παίκτης στην αναζήτηση τους επόμενους μήνες και χρόνια, εάν μπορέσει να συνεχίσει να βελτιώνει τη συνάφεια και να καινοτομεί με νέες έννοιες αναζήτησης, όπως συνομιλία και άλλες ενσωματώσεις τεχνητής νοημοσύνης.

Ζούμε τόσο συναρπαστικές στιγμές στην αναζήτηση αυτή τη στιγμή και περιμένουμε πολλά περισσότερα από το Bing και άλλες μηχανές αναζήτησης.

Search

Share:

Υπηρεσίες

Περιεχόμενά

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

Αναδείξτε την Επιχείρησή σας Με την Ιδανική Ιστοσελίδα

Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο Προσφοράς Σήμερα!

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε τη δική σας επαγγελματική ιστοσελίδα και να αυξήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Ξεκινήστε σήμερα συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο μας για προσφορά ιστοσελίδας.

Αυτό το ερωτηματολόγιο έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρησή σας. Μερικές λεπτομέρειες που θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας περιλαμβάνουν τον σκοπό της ιστοσελίδας, τον στόχο κοινό, τις λειτουργίες που θέλετε να περιλαμβάνονται και τον προϋπολογισμό σας.

Μην ανησυχείτε εάν δεν γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή – απλώς συμπληρώστε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε. Εάν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και να καθοδηγήσουμε τη διαδικασία.

Πάρτε την πρωτοβουλία και ας ξεκινήσουμε την κατασκευή της επαγγελματικής ιστοσελίδας που ονειρεύεστε! 

Webion Blog

Σχετικές Αναρτήσεις

Η Σημασία του Web Hosting για το SEO
Seo (Search Engine Optimization)

Η Σημασία του Web Hosting για το SEO: Το Κλειδί προς την Κορυφή των Αποτελεσμάτων.

Στο ανταγωνιστικό κόσμο του Διαδικτύου, η βελτίωση της ορατότητας της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης είναι κρίσιμη. Ανάμεσα στους πολλούς παράγοντες που επηρεάζουν το SEO (Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης), το Web Hosting διαδραματίζει ένα θεμελιώδη ρόλο. Ενώ ένας εξαιρετικό Web Hosting δεν εγγυάται αυτόματα την κορυφαία θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης, είναι απαραίτητος για την επίτευξη ισχυρών αποτελεσμάτων SEO. Ας εξετάσουμε λεπτομερώς γιατί η φιλοξενία επηρεάζει το SEO και πώς μπορείτε να πληροίτε τις προδιαγραφές της Google ενώ εξασφαλίζετε την ευχρηστία και τη βάθος πληροφοριών για τους αναγνώστες σας.

Professional Web Design Services κατασκευή ιστοσελίδων SEO βελτιστοποίηση WordPress
Μείνετε συνδεδεμένοι, όπου και αν βρίσκεστε!
Κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή μας για να απολαύσετε εξατομικευμένη εμπειρία και αποκλειστικά προνόμια.