Επαγγελματικός Σχεδιασμός λογότυπου​

ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡIΖΟΥΝ ΑΠO ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜO ΤΟΥΣ
ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚO ΣΧΕΔΙΑΣΜO ΛΟΓOΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BRANDING

Η διαδικασία σχεδιασμού λογότυπου παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας, καθώς είναι συνυφασμένο με την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης. Ένα προσεχτικά σχεδιασμένο λογότυπο εκφράζει την “προσωπικότητα” της επιχείρησης σας και ταυτόχρονα προσελκύει τους πελάτες στους οποίους απευθύνεστε.

Αναγνώριση Εμπορικού Σήματος

Το λογότυπο είναι ο πρωταγωνιστής της ψηφιακής σας παρουσίας. Βρίσκεται στο επίκεντρο και βοηθά στο να αφήσετε μια μόνιμη εντύπωση, μέσω του λογότυπού σας, στο μυαλό του κοινού. Τα λογότυπα δεν είναι απλώς μια εικόνα στον ιστότοπό σας, αντιπροσωπεύουν μια συνοπτική ιστορία της επωνυμίας σας. Τολογότυπο τελικά είναι ο αρχιστράτηγος της επιχείρησης, μιλάει για σας χωρίς εσάς!
Webion Σχεδιασμός λογότυπου
Webion Επαγγελματικός Σχεδιασμός λογότυπου​

Προσαρμογή λογότυπου

Αναγνωρίζουμε τη ανάγκη προσαρμογής των επιχειρήσεων στους άκρως ανταγωνιστικούς καιρούς της εποχής μας. Μια επιχείρηση για να διατηρήσει μια σταθερή βάση στην αγορά, πρέπει να επενδύσει σε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Το να δείχνεις στον καταναλωτή ότι έχει σημασία δίνοντας προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες λειτουργεί πολύ καλά. 
Εμείς, στην Webion, δεν πιστεύουμε ότι μια στρατηγική ταιριάζει σε όλους. Κάθε επιχείρηση είναι σαν ένας φρέσκος καμβάς για εμάς. Και για να ευχαριστήσουμε κάθε πελάτη μας, εξερευνούμε διαφορετικές γραμματοσειρές μαζί με ολόκληρη την παλέτα χρωμάτων μέχρι να φτάσουμε στην “Χρυσή Τομή”.

Φιλοδοξούμε να προσφέρουμε προσαρμοσμένα μοτίβα που βοηθούν τις επιχειρήσεις να επεκτείνουν το μερίδιο αγοράς τους πέρα από κάθε προσδοκία.
Οι ειδικοί μας κατασκευαστές λογοτύπων εργάζονται διαρκώς ώστε να δημιουργήσουν αυτό που χρειάζεται κάθε πελάτη μας: ένα λογότυπου που θα στέλνει άμεσα μηνύματα για την επιχείρηση σε όποιον το βλέπει.

Δημιουργία Σχεδιασμός Λογότυπου

Αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική εάν ξεκινάτε την επιχείρησή σας ως ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε έναν σχεδιαστή που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα λογότυπο που σας αντιπροσωπεύει στον Διαδικτιο και όχι μόνο.

BRANDING - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

• Κύριο λογότυπο σε έγχρωμη, αρνητική και μονόχρωμη έκδοση
• Δευτερεύουσα υποσήμανση, σε έγχρωμη, σε αρνητική και σε μονόχρωμη έκδοση
• Παράδοση σε μορφές: eps, svg, jpg, png

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ

Ένας οδηγός με τις ενδείξεις της μάρκας και τις αναφορές για χρώματα και γραμματοσειρές για χρήση στην επικοινωνία σας.

SOCIAL Graphics

3 γραφικά για το Instagram (πρότυπο για το Canva) με βάση την εμφάνιση και την αίσθηση της μάρκας.

Επιπλέον πακέτα

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ

FullArt

Λογότυπο και Ιστότοπος

Θέλετε να απογειώσετε την ιστοσελίδα σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλετε μια προσφορά για την ανάπτυξη μιας responsive ιστοσελίδας; Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας για το έργο σας, θα χαρούμε να ετοιμάσουμε μια προσαρμοσμένη προσφορά για την επιχείρησή σας

Γεια σας!
Ενημερωθείτε για τη λίστα αναμονής!

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή, σας ενημερώνουμε οτι  εργαζόμαστε με λίστα αναμονής για να εγγυηθουμε τη σωστή φροντίδα για κάθε έργο. 

ΕΠΟΜΕΝΟ PROJECT: Μάρτιος 2024

Ξεκινήστε ένα έργο μαζί μας.

Professional Web Design Services κατασκευή ιστοσελίδων SEO βελτιστοποίηση WordPress
Μείνετε συνδεδεμένοι, όπου και αν βρίσκεστε!
Κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή μας για να απολαύσετε εξατομικευμένη εμπειρία και αποκλειστικά προνόμια.

Eυχαριστουμε για το μήνυμά σας

Πολύ συντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Webion