Τι είναι οι Μηχανές αναζήτησης και αναζήτησης

Η αναζήτηση είναι μια από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες στο διαδίκτυο. Οι μηχανές αναζήτησης έχουν γίνει ουσιαστικό μέρος της ζωής όλων. Εδώ στο Search Engine Land, καλύπτουμε τις μηχανές αναζήτησης όχι μόνο από την άποψη του μάρκετινγκ αναζήτησης αλλά και για τους καταναλωτές αναζήτησης. Πώς μπορείτε να αναζητήσετε καλύτερα; Ποια νέα νέα εργαλεία αναζήτησης υπάρχουν εκεί έξω; Ποια περίεργα, παράξενα και υπέροχα πράγματα έχουν προκύψει από τον κόσμο της αναζήτησης; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς το Search Engine Land σας κρατά ενήμερους για όλα τα νέα και τις εξελίξεις. 

Google, Yahoo και Bing 

Υπάρχει κάποιος που δεν έχει ακούσει για το Google; Η συντριπτική πλειοψηφία των ερευνητών στρέφεται στο Google. Πράγματι, η Google ορίζει την αναζήτηση στο βαθμό που κάποιοι λένε ότι « ψάξανε στο google » κάτι ως συνώνυμο της αναζήτησης. 

Παρά την κυριαρχία της, η Google δεν είναι μόνη στον κόσμο της αναζήτησης. Οι κύριοι ανταγωνιστές της είναι η Yahoo και η μηχανή αναζήτησης Bing της Microsoft. Το Bing έχει μάλιστα μερικούς ανθρώπους που λένε ότι ” Bing It ” αντί “Google It”. 

Μηχανές Αναζήτησης & Αναζήτησης

Υπάρχουν ακόμη περισσότερες μηχανές αναζήτησης πέρα από τους μεγάλους παίκτες της Google, της Yahoo και της Bing. Το Search Engine Land συμβαδίζει με αυτά για εσάς, μαζί με συμβουλές για την καλύτερη χρήση τους. Δείτε αυτές τις κύριες ενότητες του ιστότοπού μας παρακάτω: 

Αναζήτηση & Κοινωνία : Ποιος θα πίστευε ότι κάποιος θα μπορούσε να μηνύσει την Google για κακές οδηγίες πεζοπορίας ; Ή ότι οι γιατροί θα μπορούσαν να προειδοποιήσουν να μην γκουγκλάρουν μια αυτοδιάγνωση ; Ή ότι μια αναζήτηση για άθλια αποτυχία θα είχε αντίκτυπο σε δύο προέδρους των ΗΠΑ ; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές παράξενες, συναρπαστικές και μερικές φορές διασκεδαστικές ιστορίες που παρακολουθούμε στην περιοχή Αναζήτηση και Κοινωνία .

Μηχανές Αναζήτησης : Έχουμε ήδη αναφέρει τις τρεις μεγάλες μηχανές αναζήτησης Google, Yahoo και Bing. Ωστόσο, το Search Engine Land παρακολουθεί επίσης μικρότερους παίκτες αναζήτησης, όπως το Ask και το AOL . Αυτοί οι σύνδεσμοι σας μεταφέρουν στην ειδική περιοχή μας για καθένα από αυτά. Έχουμε επίσης μια γενική ενότητα μηχανών αναζήτησης που παρακολουθεί τα νέα των μηχανών αναζήτησης ανά θέμα, όπως οι μηχανές αναζήτησης αγορών .

Λειτουργίες αναζήτησης : Σε αυτήν την ενότητα του Search Engine Land, σας κρατάμε ενήμερους με τις πιο πρόσφατες συμβουλές και τεχνικές για να αξιοποιήσετε περισσότερο τις μηχανές αναζήτησης. Οι περιοχές Πόροι αναζήτησης και Γραμμές εργαλείων και πρόσθετα παρέχουν επίσης νέα σχετικά με ενδιαφέροντα εργαλεία αναζήτησης.

Νομικά : Οι μηχανές αναζήτησης έχουν δημιουργήσει οποιονδήποτε αριθμό νομικών ερωτήσεων και υποθέσεων κατά τη διάρκεια των ετών και αυτή η ενότητα του Search Engine Land σας κρατά ενήμερους για τις εξελίξεις.

Επιχειρηματικά θέματα : Η αναζήτηση είναι μεγάλη επιχείρηση! Στην ενότητα Επιχειρηματικά ζητήματα, θα βρείτε νέα ειδικά σχετικά με τα οικονομικά της αναζήτησης. Δείτε επίσης: Ερώτηση: Business Issues , Google: Acquisitions , Google: Business Issues , Microsoft: Business Issues και Yahoo: Business Issues .

Στατιστικά : Ποια είναι η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης; Πώς χρησιμοποιούν οι άνθρωποι τις μηχανές αναζήτησης; Αν ψάχνετε για στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις μηχανές αναζήτησης, η πρώτη στάση είναι η περιοχή Στατιστικά μας!

Υπηρεσίες

Περιεχόμενά

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Webion Blog

Σχετικές Αναρτήσεις

Eυχαριστουμε για το μήνυμά σας

Πολύ συντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Webion