Τι είναι οι Μηχανές αναζήτησης και αναζήτησης

Η αναζήτηση είναι μια από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες στο διαδίκτυο. Οι μηχανές αναζήτησης έχουν γίνει ουσιαστικό μέρος της ζωής όλων. Εδώ στο Search Engine Land, καλύπτουμε τις μηχανές αναζήτησης όχι μόνο από την άποψη του μάρκετινγκ αναζήτησης αλλά και για τους καταναλωτές αναζήτησης. Πώς μπορείτε να αναζητήσετε καλύτερα; Ποια νέα νέα εργαλεία αναζήτησης υπάρχουν εκεί έξω; Ποια περίεργα, παράξενα και υπέροχα πράγματα έχουν προκύψει από τον κόσμο της αναζήτησης; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς το Search Engine Land σας κρατά ενήμερους για όλα τα νέα και τις εξελίξεις. 

Google, Yahoo και Bing 

Υπάρχει κάποιος που δεν έχει ακούσει για το Google; Η συντριπτική πλειοψηφία των ερευνητών στρέφεται στο Google. Πράγματι, η Google ορίζει την αναζήτηση στο βαθμό που κάποιοι λένε ότι « ψάξανε στο google » κάτι ως συνώνυμο της αναζήτησης. 

Παρά την κυριαρχία της, η Google δεν είναι μόνη στον κόσμο της αναζήτησης. Οι κύριοι ανταγωνιστές της είναι η Yahoo και η μηχανή αναζήτησης Bing της Microsoft. Το Bing έχει μάλιστα μερικούς ανθρώπους που λένε ότι ” Bing It ” αντί “Google It”. 

Μηχανές Αναζήτησης & Αναζήτησης

Υπάρχουν ακόμη περισσότερες μηχανές αναζήτησης πέρα από τους μεγάλους παίκτες της Google, της Yahoo και της Bing. Το Search Engine Land συμβαδίζει με αυτά για εσάς, μαζί με συμβουλές για την καλύτερη χρήση τους. Δείτε αυτές τις κύριες ενότητες του ιστότοπού μας παρακάτω: 

Αναζήτηση & Κοινωνία : Ποιος θα πίστευε ότι κάποιος θα μπορούσε να μηνύσει την Google για κακές οδηγίες πεζοπορίας ; Ή ότι οι γιατροί θα μπορούσαν να προειδοποιήσουν να μην γκουγκλάρουν μια αυτοδιάγνωση ; Ή ότι μια αναζήτηση για άθλια αποτυχία θα είχε αντίκτυπο σε δύο προέδρους των ΗΠΑ ; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές παράξενες, συναρπαστικές και μερικές φορές διασκεδαστικές ιστορίες που παρακολουθούμε στην περιοχή Αναζήτηση και Κοινωνία .

Μηχανές Αναζήτησης : Έχουμε ήδη αναφέρει τις τρεις μεγάλες μηχανές αναζήτησης Google, Yahoo και Bing. Ωστόσο, το Search Engine Land παρακολουθεί επίσης μικρότερους παίκτες αναζήτησης, όπως το Ask και το AOL . Αυτοί οι σύνδεσμοι σας μεταφέρουν στην ειδική περιοχή μας για καθένα από αυτά. Έχουμε επίσης μια γενική ενότητα μηχανών αναζήτησης που παρακολουθεί τα νέα των μηχανών αναζήτησης ανά θέμα, όπως οι μηχανές αναζήτησης αγορών .

Λειτουργίες αναζήτησης : Σε αυτήν την ενότητα του Search Engine Land, σας κρατάμε ενήμερους με τις πιο πρόσφατες συμβουλές και τεχνικές για να αξιοποιήσετε περισσότερο τις μηχανές αναζήτησης. Οι περιοχές Πόροι αναζήτησης και Γραμμές εργαλείων και πρόσθετα παρέχουν επίσης νέα σχετικά με ενδιαφέροντα εργαλεία αναζήτησης.

Νομικά : Οι μηχανές αναζήτησης έχουν δημιουργήσει οποιονδήποτε αριθμό νομικών ερωτήσεων και υποθέσεων κατά τη διάρκεια των ετών και αυτή η ενότητα του Search Engine Land σας κρατά ενήμερους για τις εξελίξεις.

Επιχειρηματικά θέματα : Η αναζήτηση είναι μεγάλη επιχείρηση! Στην ενότητα Επιχειρηματικά ζητήματα, θα βρείτε νέα ειδικά σχετικά με τα οικονομικά της αναζήτησης. Δείτε επίσης: Ερώτηση: Business Issues , Google: Acquisitions , Google: Business Issues , Microsoft: Business Issues και Yahoo: Business Issues .

Στατιστικά : Ποια είναι η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης; Πώς χρησιμοποιούν οι άνθρωποι τις μηχανές αναζήτησης; Αν ψάχνετε για στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις μηχανές αναζήτησης, η πρώτη στάση είναι η περιοχή Στατιστικά μας!

Search

Share:

Υπηρεσίες

Περιεχόμενά

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

Αναδείξτε την Επιχείρησή σας Με την Ιδανική Ιστοσελίδα

Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο Προσφοράς Σήμερα!

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε τη δική σας επαγγελματική ιστοσελίδα και να αυξήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Ξεκινήστε σήμερα συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο μας για προσφορά ιστοσελίδας.

Αυτό το ερωτηματολόγιο έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρησή σας. Μερικές λεπτομέρειες που θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας περιλαμβάνουν τον σκοπό της ιστοσελίδας, τον στόχο κοινό, τις λειτουργίες που θέλετε να περιλαμβάνονται και τον προϋπολογισμό σας.

Μην ανησυχείτε εάν δεν γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή – απλώς συμπληρώστε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε. Εάν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και να καθοδηγήσουμε τη διαδικασία.

Πάρτε την πρωτοβουλία και ας ξεκινήσουμε την κατασκευή της επαγγελματικής ιστοσελίδας που ονειρεύεστε! 

Webion Blog

Σχετικές Αναρτήσεις

Η Σημασία του Web Hosting για το SEO
Seo (Search Engine Optimization)

Η Σημασία του Web Hosting για το SEO: Το Κλειδί προς την Κορυφή των Αποτελεσμάτων.

Στο ανταγωνιστικό κόσμο του Διαδικτύου, η βελτίωση της ορατότητας της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης είναι κρίσιμη. Ανάμεσα στους πολλούς παράγοντες που επηρεάζουν το SEO (Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης), το Web Hosting διαδραματίζει ένα θεμελιώδη ρόλο. Ενώ ένας εξαιρετικό Web Hosting δεν εγγυάται αυτόματα την κορυφαία θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης, είναι απαραίτητος για την επίτευξη ισχυρών αποτελεσμάτων SEO. Ας εξετάσουμε λεπτομερώς γιατί η φιλοξενία επηρεάζει το SEO και πώς μπορείτε να πληροίτε τις προδιαγραφές της Google ενώ εξασφαλίζετε την ευχρηστία και τη βάθος πληροφοριών για τους αναγνώστες σας.

Professional Web Design Services κατασκευή ιστοσελίδων SEO βελτιστοποίηση WordPress
Μείνετε συνδεδεμένοι, όπου και αν βρίσκεστε!
Κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή μας για να απολαύσετε εξατομικευμένη εμπειρία και αποκλειστικά προνόμια.