Η εταιρεία μας

WEB DESIGN & BRAND PORTAL

Μαρδάς Ιωάννης

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & ΓΡΑΦΙΣΤΩΝ

Αποφάσισα να ανοίξω την Webion για πολλούς λόγους, αλλά αναμφίβολα ένα από τα προνόμια για τα οποία είμαι πολύ ευγνώμων είναι η δυνατότητα ως ελεύθερος επαγγελματίας να συνεργαστώ με όποιον θέλω και όχι «με ποιον πρέπει».
Φυσικά, στην αρχή δεν μπορούσα να αντέξω οικονομικά αυτή την πολυτέλεια. Δούλεψα με όσους μπορούσα, με όσους ήρθαν, προσπαθώντας να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ακόμα κι όταν δεν υπήρχε «σπίθα». 
Ξέρετε για τι πράγμα μιλάω, σωστά; Η σπίθα! 
Αυτή η σύνδεση που μερικές φορές δημιουργείται με κάποιον , ακόμα κι αν δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά, μας κάνει να νιώθουμε άνετα. Σε καταλαβαίνει και σε «διαβάζει» (όπως μου είπε πρόσφατα ένας πελάτης).
Το να δουλεύω με όποιον θέλω, αντί για όποιον μου ζητά μια προσφορά, όχι μόνο με κάνει να «νιώθω καλά», αλλά μου επιτρέπει να κάνω ό,τι κάνω καλύτερα , με περισσότερη αφοσίωση και γαλήνη.

Webion

Πιστεύω πολύ στον συγχρονισμό

Συγχρονισμός σε ανθρώπους και καταστάσεις.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ακούγεται πολύ φιλοσοφικό, αλλά αυτή είναι και μια από τις πτυχές της προσωπικότητάς μου, του τρόπου ζωής μου.

Θεωρώ τον εαυτό μου επαγγελματία σε αυτό που κάνω, αλλά τι είναι επαγγελματισμός;

Το αναρωτιέμαι τον τελευταίο καιρό γιατί πιστεύω ότι, για τον καθένα μας, έχει διαφορετικές αποχρώσεις. Τώρα θα σας πω τι είναι για μένα.

Επαγγελματισμός δεν είναι απλώς να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, αφουγκράζεται τις ανάγκες, σέβεται τους χρόνους, προσφέρει συγκεκριμένη βοήθεια, προτείνει λύσεις . Ήταν και είναι, πολύ πιο συχνά από όσο θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί, να προσφέρει στον πελάτη φθηνότερες λύσεις από αυτές στις οποίες απευθυνόταν, για το απλό γεγονός ότι το να ξοδέψει περισσότερα δεν θα τον εξυπηρετούσε! Μερικές φορές συμβαίνει, όταν δεν είμαστε στο εμπόριο, να πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε πολύ περισσότερα από αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε: η δουλειά μου είναι να δείχνω ευκολότερους και πιο οικονομικούς τρόπους, με αποτέλεσμα να βλέπω ανθρώπους να χαμογελούν και να έχουν αυτοπεποίθηση.

Αλλά όχι μόνο αυτό, επαγγελματισμός σημαίνει επίσης να ξέρεις να λες ΟΧΙ. Να γνωρίζουμε πώς να αρνηθούμε μια συνεργασία, να γνωρίζουμε πώς να αναγνωρίζουμε τα όριά μας και να μαθαίνουμε να μην αναλαμβάνουμε έργα που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε.
Είναι επίσης να γνωρίζουμε πώς να πούμε όχι, όταν δεν είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στο αίτημα ή στο χρονοδιάγραμμα.

Ο επαγγελματισμός, λοιπόν, είναι ειλικρίνεια. Είναι η σαφήνεια και η διαφάνεια.

Εάν πιστεύετε ότι μπορώ να είμαι ο κατάλληλος επαγγελματίας για το έργο σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!

Θέλετε να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα σας μαζί μας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλετε μια προσφορά για την ανάπτυξη μιας responsive ιστοσελίδας; Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας για το έργο σας, θα χαρούμε να ετοιμάσουμε μια προσαρμοσμένη προσφορά για την επιχείρησή σας

Γεια σας!
Ενημερωθείτε για τη λίστα αναμονής!

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή, σας ενημερώνουμε οτι  εργαζόμαστε με λίστα αναμονής για να εγγυηθουμε τη σωστή φροντίδα για κάθε έργο. 

ΕΠΟΜΕΝΟ PROJECT: Απρίλιος 2024

Ξεκινήστε ένα έργο μαζί μας.

Professional Web Design Services κατασκευή ιστοσελίδων SEO βελτιστοποίηση WordPress
Μείνετε συνδεδεμένοι, όπου και αν βρίσκεστε!
Κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή μας για να απολαύσετε εξατομικευμένη εμπειρία και αποκλειστικά προνόμια.

Eυχαριστουμε για το μήνυμά σας

Πολύ συντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Webion