Το Meta Quest 3 είναι το μέλλον mixed reality που περιμέναμε

Meta Quest 3

Η Meta έχει διανύσει μακρύ δρόμο από την πρώτη της προσπάθεια στον τομέα της εικονικής πραγματικότητας (VR). Πέρασαν μόλις τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία του αρχικού Oculus Quest. Από τότε, η εταιρεία έχει πειραματιστεί με ονόματα, χαρακτηριστικά και τρόπους πραγματικότητας, αλλά πάντα παρέμεινε στην κορυφή της λίστας των καλύτερων VR κεφαλιών. Τώρα ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην αγορά αυτό που αποκαλείται η πρώτη κύρια κεφαλή κατασκευασμένη για την Mix Reality, το Meta Quest 3.

 

Παρά το γεγονός ότι η υλικοτεχνική πλευρά υπάρχει μόλις λίγα χρόνια, η Meta δηλώνει ότι αναπτύσσει λογισμικό VR για περίπου δέκα χρόνια και έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε περιεχόμενο τρίτων. Αυτό θα επιτρέψει τη δημιουργία μιας εκτενούς βιβλιοθήκης περιεχομένου που ήδη είναι συμβατή με τη νέα συσκευή, εκτός από τους επερχόμενους τίτλους και προγράμματα.

 

 Αφού είδαμε τη δυνατότητά της σε Mix Reality σε δράση, είμαι βέβαιος ότι αυτή είναι η μελλοντική έννοια που γνωρίζουμε εδώ και καιρό να ζωντανεύει.

Προδιαγραφές Meta Quest 3

Διαστάσεις 7.2 x 6.7 x 3.9 ίντσες 

Βάρος 1.14 λίβρες 

Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon XR2 Gen 2

 Οθόνη 2 LCD οθόνες, 2064 x 2208, 90Hz, 120Hz 

Κατασκοπευτικές/ Αισθητήρες 6 προηγμένοι αισθητήρες κάμερας, 6-DoF

Αποθηκευτικός χώρος 128GB ή 512GB RAM 8GB 

Χειριστήρια Touch Plus 

Ανίχνευση ματιών Όχι 

Ήχος Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και μικρόφωνο, 3D χωρικός ήχος

Αισθητήρες MR 2 RGB κάμερες 

Διάρκεια μπαταρίας Προσαρμογέας ισχύος 18W και καλώδιο ισχύος

Συνδεσιμότητα Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2, BLE 

Τιμή/ Διαθεσιμότητα Ξεκινώντας από $500, προπαραγγελία από 27 Σεπτεμβρίου, Αποστολή από 10 Οκτωβρίου

Search

Share:

Υπηρεσίες

Περιεχόμενά

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

Αναδείξτε την Επιχείρησή σας Με την Ιδανική Ιστοσελίδα

Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο Προσφοράς Σήμερα!

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε τη δική σας επαγγελματική ιστοσελίδα και να αυξήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Ξεκινήστε σήμερα συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο μας για προσφορά ιστοσελίδας.

Αυτό το ερωτηματολόγιο έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρησή σας. Μερικές λεπτομέρειες που θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας περιλαμβάνουν τον σκοπό της ιστοσελίδας, τον στόχο κοινό, τις λειτουργίες που θέλετε να περιλαμβάνονται και τον προϋπολογισμό σας.

Μην ανησυχείτε εάν δεν γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή – απλώς συμπληρώστε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε. Εάν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και να καθοδηγήσουμε τη διαδικασία.

Πάρτε την πρωτοβουλία και ας ξεκινήσουμε την κατασκευή της επαγγελματικής ιστοσελίδας που ονειρεύεστε! 

Webion Blog

Σχετικές Αναρτήσεις

Κατασκευή Ιστοσελίδων: Η Πύλη για την Επιτυχία της Επιχείρησής σας
Web Design

Κατασκευή Ιστοσελίδων: Η Πύλη για την Επιτυχία της Επιχείρησής σας

Είναι γεγονός ότι στη σύγχρονη εποχή, μια δυναμική και ανταποκρινόμενη ιστοσελίδα αποτελεί τον πυρήνα της επιτυχίας κάθε επιχείρησης. Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια εκπληκτική ιστοσελίδα που θα κεντρίσει την προσοχή των επισκεπτών σας; Η απάντηση είναι απλή: με την βοήθεια της Webion. Στο παρόν άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τον κόσμο της κατασκευής ιστοσελίδων και πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει. Ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε!

Η σημασία της Custom κατασκευής ιστοσελίδων στην εποχή των έτοιμων λύσεων
Web Design

Η σημασία της custom κατασκευής ιστοσελίδων στην εποχή των έτοιμων λύσεων

Στην παγκοσμιοποιημένη εποχή του διαδικτύου, η ανάγκη για ξεχωριστή και αναγνωρίσιμη online παρουσία για τις επιχειρήσεις είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Μπορεί να υπάρχουν πληθώρα έτοιμων λύσεων για τη δημιουργία ιστοσελίδων, όπως η WordPress, αλλά οι custom ιστοσελίδες αποτελούν μια εξαιρετικά ελκυστική επιλογή για πολλές επιχειρήσεις. Ας εξετάσουμε γιατί.

Professional Web Design Services κατασκευή ιστοσελίδων Seo βελτιστοποίηση Wordpress
Μείνετε συνδεδεμένοι, όπου και αν βρίσκεστε!
Κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή μας για να απολαύσετε εξατομικευμένη εμπειρία και αποκλειστικά προνόμια.