Το Google Speed ​​Update: Η ταχύτητα σελίδας θα γίνει παράγοντας κατάταξης στην αναζήτηση για κινητά

Το Google Speed ​​update: Η ταχύτητα σελίδας θα γίνει παράγοντας κατάταξης στην αναζήτηση για κινητά

Η Google ανακοίνωσε έναν νέο αλγόριθμο κατάταξης που έχει σχεδιαστεί για αναζήτηση σε κινητά. Η εταιρεία το αποκαλεί “Ενημέρωση ταχύτητας” και θα επηρεάσει μόνο ένα μικρό ποσοστό ερωτημάτων, μας επανέλαβε η Google. Μόνο οι σελίδες που «παρέχουν την πιο αργή εμπειρία στους χρήστες» θα επηρεαστούν από αυτήν την ενημέρωση, λέει η εταιρεία.

Η ενημέρωση κυκλοφορεί τον Ιούλιο του 2018, επομένως οι webmasters έχουν χρόνο να προετοιμάσουν τις ιστοσελίδες τους.

Η Google συνιστά να χρησιμοποιήσετε τη νέα ενημερωμένη αναφορά PageSpeed και εργαλεία όπως το LightHouse για να μετρήσετε την ταχύτητα σελίδας και να κάνετε βελτιώσεις.

Οι Zhiheng Wang και Doantam Phan της Google έγραψαν:

Η “Ενημέρωση ταχύτητας”, όπως την ονομάζουμε, θα επηρεάσει μόνο τις σελίδες που προσφέρουν την πιο αργή εμπειρία στους χρήστες και θα επηρεάσει μόνο ένα μικρό ποσοστό ερωτημάτων. Εφαρμόζει το ίδιο πρότυπο σε όλες τις σελίδες, ανεξάρτητα από την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της σελίδας. Η πρόθεση του ερωτήματος αναζήτησης εξακολουθεί να είναι ένα πολύ ισχυρό σήμα, επομένως μια αργή σελίδα μπορεί να εξακολουθεί να κατατάσσεται σε υψηλά επίπεδα εάν έχει εξαιρετικό, σχετικό περιεχόμενο.

Το πρόβλημα με την αναφορά PageSpeed Insights είναι ότι, επειδή χρησιμοποιεί δεδομένα από το πρόγραμμα περιήγησης Chrome, δεν έχει αρκετά δεδομένα για την αξιόπιστη μέτρηση μικρότερων τοποθεσιών , επομένως το τμήμα ταχύτητας της αναφοράς δεν είναι διαθέσιμο για αυτούς τους χρήστες. Οι βαθμολογίες βελτιστοποίησης εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να επιτρέψει στους ιστότοπους να γνωρίζουν εάν έχουν αργές σελίδες ή όχι.

Το 2010, η Google είπε ότι η ταχύτητα της σελίδας ήταν ένας παράγοντας κατάταξης, αλλά «επικεντρώθηκε μόνο στις αναζητήσεις στην επιφάνεια εργασίας». Τώρα, τον Ιούλιο του 2018, θα εξετάσει πόσο γρήγορες είναι οι σελίδες σας για κινητά και θα το χρησιμοποιήσει ως παράγοντα κατάταξης στην αναζήτηση για κινητά. Η Google υπόσχεται να εξετάσει την ταχύτητα της σελίδας για κινητά εδώ και χρόνια και επιτέλους έρχεται.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτοί οι παράγοντες κατάταξης θα εφαρμοστούν και σε αναζητήσεις επιτραπέζιου υπολογιστή, αλλά επικοινωνούμε με την Google και θα ενημερώσουμε όταν λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες.

Υστερόγραφο: Η Google έχει απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις για εμάς, τις οποίες δημοσιεύσαμε στις Συνήθεις Ερωτήσεις μας σχετικά με την ιστορία του Google Speed Update .

πηγή: εδω

Share:

Υπηρεσίες

Περιεχόμενά

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

Αναδείξτε την Επιχείρησή σας Με την Ιδανική Ιστοσελίδα

Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο Προσφοράς Σήμερα!

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε τη δική σας επαγγελματική ιστοσελίδα και να αυξήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Ξεκινήστε σήμερα συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο μας για προσφορά ιστοσελίδας.

Αυτό το ερωτηματολόγιο έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρησή σας. Μερικές λεπτομέρειες που θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας περιλαμβάνουν τον σκοπό της ιστοσελίδας, τον στόχο κοινό, τις λειτουργίες που θέλετε να περιλαμβάνονται και τον προϋπολογισμό σας.

Μην ανησυχείτε εάν δεν γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή – απλώς συμπληρώστε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε. Εάν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και να καθοδηγήσουμε τη διαδικασία.

Πάρτε την πρωτοβουλία και ας ξεκινήσουμε την κατασκευή της επαγγελματικής ιστοσελίδας που ονειρεύεστε! 

Webion Blog

Σχετικές Αναρτήσεις

Κατασκευή Ιστοσελίδων: Η Πύλη για την Επιτυχία της Επιχείρησής σας
Web Design

Κατασκευή Ιστοσελίδων: Η Πύλη για την Επιτυχία της Επιχείρησής σας

Είναι γεγονός ότι στη σύγχρονη εποχή, μια δυναμική και ανταποκρινόμενη ιστοσελίδα αποτελεί τον πυρήνα της επιτυχίας κάθε επιχείρησης. Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια εκπληκτική ιστοσελίδα που θα κεντρίσει την προσοχή των επισκεπτών σας; Η απάντηση είναι απλή: με την βοήθεια της Webion. Στο παρόν άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τον κόσμο της κατασκευής ιστοσελίδων και πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει. Ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε!

Η σημασία της Custom κατασκευής ιστοσελίδων στην εποχή των έτοιμων λύσεων
Web Design

Η σημασία της custom κατασκευής ιστοσελίδων στην εποχή των έτοιμων λύσεων

Στην παγκοσμιοποιημένη εποχή του διαδικτύου, η ανάγκη για ξεχωριστή και αναγνωρίσιμη online παρουσία για τις επιχειρήσεις είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Μπορεί να υπάρχουν πληθώρα έτοιμων λύσεων για τη δημιουργία ιστοσελίδων, όπως η WordPress, αλλά οι custom ιστοσελίδες αποτελούν μια εξαιρετικά ελκυστική επιλογή για πολλές επιχειρήσεις. Ας εξετάσουμε γιατί.