Το Google PageSpeed ​​Insights χρησιμοποιεί πλέον πραγματικά δεδομένα

PageSpeed ​​Insights
Η Google ανακοίνωσε ότι το εργαλείο PageSpeed ​​Insights έχει ενημερωθεί για να χρησιμοποιεί δεδομένα από την αναφορά εμπειρίας χρήστη του Chrome , πράγμα που σημαίνει ότι το εργαλείο χρησιμοποιεί μετρήσεις από «τους πραγματικούς χρήστες του Chrome που αντιμετωπίζουν δημοφιλείς προορισμούς στον ιστό».Το εργαλείο PageSpeed Insights τώρα σάς δείχνει πόσο γρήγορα φορτώνονται οι σελίδες σας με βάση τα πραγματικά δεδομένα χρήστη, κάτι που αποτελεί σημαντική μέτρηση για την ικανοποίηση των χρηστών.Οι σελίδες βαθμολογούνται σε αυτά τα επίπεδα:
  • Γρήγορη: Η διάμεση τιμή της μέτρησης βρίσκεται στο ταχύτερο τρίτο όλων των φορτώσεων σελίδων.
  • Αργή: Η διάμεση τιμή της μέτρησης βρίσκεται στο πιο αργό τρίτο όλων των φορτώσεων σελίδων.
  • Μέσος όρος: Η διάμεση τιμή της μέτρησης βρίσκεται στο μεσαίο τρίτο όλων των φορτώσεων σελίδων.
Το εργαλείο παρέχει αυτές τις δυνατότητες τώρα, όπως περιγράφει η Google :
  • Η βαθμολογία Ταχύτητα κατηγοριοποιεί μια σελίδα ως Γρήγορη, Μέση ή Αργή. Αυτό καθορίζεται εξετάζοντας τη διάμεση τιμή δύο μετρήσεων: First Contentful Paint ( FCP ) και DOM Content Loaded ( DCL ). Εάν και οι δύο μετρήσεις βρίσκονται στο πρώτο τρίτο της κατηγορίας τους, η σελίδα θεωρείται γρήγορη.
  • Η βαθμολογία Βελτιστοποίησης κατηγοριοποιεί μια σελίδα ως Καλή, Μέτρια ή Χαμηλή, υπολογίζοντας την απόδοσή της. Ο υπολογισμός προϋποθέτει ότι ένας προγραμματιστής θέλει να διατηρήσει την ίδια εμφάνιση και λειτουργικότητα της σελίδας.
  • Η ενότητα Διανομές φόρτωσης σελίδας παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο διανέμονται τα συμβάντα FCP και DCL αυτής της σελίδας στο σύνολο δεδομένων. Αυτά τα συμβάντα κατηγοριοποιούνται ως Γρήγορα (πρώτο τρίτο), Μέσο (μέσο τρίτο) και Αργή (κάτω τρίτο) σε σύγκριση με όλα τα συμβάντα στην Αναφορά εμπειρίας χρήστη του Chrome.
  • Η ενότητα Στατιστικά σελίδας περιγράφει τις διαδρομές μετ’ επιστροφής που απαιτούνται για τη φόρτωση των πόρων αποκλεισμού απόδοσης της σελίδας , τα συνολικά byte που χρησιμοποιούνται από τη σελίδα και πώς συγκρίνεται με τον διάμεσο αριθμό των δρομολογίων μετ’ επιστροφής και των byte που χρησιμοποιούνται στο σύνολο δεδομένων. Μπορεί να υποδεικνύει εάν η σελίδα μπορεί να είναι πιο γρήγορη εάν ο προγραμματιστής τροποποιήσει την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της σελίδας.
  • Οι Προτάσεις Βελτιστοποίησης είναι μια λίστα με τις βέλτιστες πρακτικές που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε αυτήν τη σελίδα. Εάν η σελίδα είναι γρήγορη, αυτές οι προτάσεις είναι κρυφές από προεπιλογή, καθώς η σελίδα βρίσκεται ήδη στο επάνω τρίτο όλων των σελίδων του συνόλου δεδομένων. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης της αναφοράς ταχύτητας σελίδας για αυτόν τον ιστότοπο:
PageSpeed ​​Insights Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης της αναφοράς ταχύτητας σελίδας για αυτόν τον ιστότοπο:
Δεν βαθμολογούνται όλοι οι ιστότοποι. χρειάζονται αρκετή επισκεψιμότητα και δεδομένα από την αναφορά εμπειρίας χρήστη του Chrome για να βαθμολογηθούν. Για παράδειγμα, ο ιστότοπος της εταιρείας μου δεν έχει δεδομένα για την ταχύτητα σελίδας:
PageSpeed ​​Insights

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το εργαλείο εδώ .

Πηγή: εδώ 

Search

Share:

Υπηρεσίες

Περιεχόμενά

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

Αναδείξτε την Επιχείρησή σας Με την Ιδανική Ιστοσελίδα

Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο Προσφοράς Σήμερα!

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε τη δική σας επαγγελματική ιστοσελίδα και να αυξήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Ξεκινήστε σήμερα συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο μας για προσφορά ιστοσελίδας.

Αυτό το ερωτηματολόγιο έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρησή σας. Μερικές λεπτομέρειες που θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας περιλαμβάνουν τον σκοπό της ιστοσελίδας, τον στόχο κοινό, τις λειτουργίες που θέλετε να περιλαμβάνονται και τον προϋπολογισμό σας.

Μην ανησυχείτε εάν δεν γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή – απλώς συμπληρώστε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε. Εάν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και να καθοδηγήσουμε τη διαδικασία.

Πάρτε την πρωτοβουλία και ας ξεκινήσουμε την κατασκευή της επαγγελματικής ιστοσελίδας που ονειρεύεστε! 

Webion Blog

Σχετικές Αναρτήσεις

Η Σημασία του Web Hosting για το SEO
Seo (Search Engine Optimization)

Η Σημασία του Web Hosting για το SEO: Το Κλειδί προς την Κορυφή των Αποτελεσμάτων.

Στο ανταγωνιστικό κόσμο του Διαδικτύου, η βελτίωση της ορατότητας της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα αναζήτησης είναι κρίσιμη. Ανάμεσα στους πολλούς παράγοντες που επηρεάζουν το SEO (Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης), το Web Hosting διαδραματίζει ένα θεμελιώδη ρόλο. Ενώ ένας εξαιρετικό Web Hosting δεν εγγυάται αυτόματα την κορυφαία θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης, είναι απαραίτητος για την επίτευξη ισχυρών αποτελεσμάτων SEO. Ας εξετάσουμε λεπτομερώς γιατί η φιλοξενία επηρεάζει το SEO και πώς μπορείτε να πληροίτε τις προδιαγραφές της Google ενώ εξασφαλίζετε την ευχρηστία και τη βάθος πληροφοριών για τους αναγνώστες σας.

Professional Web Design Services κατασκευή ιστοσελίδων SEO βελτιστοποίηση WordPress
Μείνετε συνδεδεμένοι, όπου και αν βρίσκεστε!
Κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή μας για να απολαύσετε εξατομικευμένη εμπειρία και αποκλειστικά προνόμια.