Το Google PageSpeed ​​Insights χρησιμοποιεί πλέον πραγματικά δεδομένα

PageSpeed ​​Insights
Η Google ανακοίνωσε ότι το εργαλείο PageSpeed ​​Insights έχει ενημερωθεί για να χρησιμοποιεί δεδομένα από την αναφορά εμπειρίας χρήστη του Chrome , πράγμα που σημαίνει ότι το εργαλείο χρησιμοποιεί μετρήσεις από «τους πραγματικούς χρήστες του Chrome που αντιμετωπίζουν δημοφιλείς προορισμούς στον ιστό».Το εργαλείο PageSpeed Insights τώρα σάς δείχνει πόσο γρήγορα φορτώνονται οι σελίδες σας με βάση τα πραγματικά δεδομένα χρήστη, κάτι που αποτελεί σημαντική μέτρηση για την ικανοποίηση των χρηστών.Οι σελίδες βαθμολογούνται σε αυτά τα επίπεδα:
  • Γρήγορη: Η διάμεση τιμή της μέτρησης βρίσκεται στο ταχύτερο τρίτο όλων των φορτώσεων σελίδων.
  • Αργή: Η διάμεση τιμή της μέτρησης βρίσκεται στο πιο αργό τρίτο όλων των φορτώσεων σελίδων.
  • Μέσος όρος: Η διάμεση τιμή της μέτρησης βρίσκεται στο μεσαίο τρίτο όλων των φορτώσεων σελίδων.
Το εργαλείο παρέχει αυτές τις δυνατότητες τώρα, όπως περιγράφει η Google :
  • Η βαθμολογία Ταχύτητα κατηγοριοποιεί μια σελίδα ως Γρήγορη, Μέση ή Αργή. Αυτό καθορίζεται εξετάζοντας τη διάμεση τιμή δύο μετρήσεων: First Contentful Paint ( FCP ) και DOM Content Loaded ( DCL ). Εάν και οι δύο μετρήσεις βρίσκονται στο πρώτο τρίτο της κατηγορίας τους, η σελίδα θεωρείται γρήγορη.
  • Η βαθμολογία Βελτιστοποίησης κατηγοριοποιεί μια σελίδα ως Καλή, Μέτρια ή Χαμηλή, υπολογίζοντας την απόδοσή της. Ο υπολογισμός προϋποθέτει ότι ένας προγραμματιστής θέλει να διατηρήσει την ίδια εμφάνιση και λειτουργικότητα της σελίδας.
  • Η ενότητα Διανομές φόρτωσης σελίδας παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο διανέμονται τα συμβάντα FCP και DCL αυτής της σελίδας στο σύνολο δεδομένων. Αυτά τα συμβάντα κατηγοριοποιούνται ως Γρήγορα (πρώτο τρίτο), Μέσο (μέσο τρίτο) και Αργή (κάτω τρίτο) σε σύγκριση με όλα τα συμβάντα στην Αναφορά εμπειρίας χρήστη του Chrome.
  • Η ενότητα Στατιστικά σελίδας περιγράφει τις διαδρομές μετ’ επιστροφής που απαιτούνται για τη φόρτωση των πόρων αποκλεισμού απόδοσης της σελίδας , τα συνολικά byte που χρησιμοποιούνται από τη σελίδα και πώς συγκρίνεται με τον διάμεσο αριθμό των δρομολογίων μετ’ επιστροφής και των byte που χρησιμοποιούνται στο σύνολο δεδομένων. Μπορεί να υποδεικνύει εάν η σελίδα μπορεί να είναι πιο γρήγορη εάν ο προγραμματιστής τροποποιήσει την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της σελίδας.
  • Οι Προτάσεις Βελτιστοποίησης είναι μια λίστα με τις βέλτιστες πρακτικές που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε αυτήν τη σελίδα. Εάν η σελίδα είναι γρήγορη, αυτές οι προτάσεις είναι κρυφές από προεπιλογή, καθώς η σελίδα βρίσκεται ήδη στο επάνω τρίτο όλων των σελίδων του συνόλου δεδομένων. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης της αναφοράς ταχύτητας σελίδας για αυτόν τον ιστότοπο:
PageSpeed ​​Insights Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης της αναφοράς ταχύτητας σελίδας για αυτόν τον ιστότοπο:
Δεν βαθμολογούνται όλοι οι ιστότοποι. χρειάζονται αρκετή επισκεψιμότητα και δεδομένα από την αναφορά εμπειρίας χρήστη του Chrome για να βαθμολογηθούν. Για παράδειγμα, ο ιστότοπος της εταιρείας μου δεν έχει δεδομένα για την ταχύτητα σελίδας:
PageSpeed ​​Insights

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το εργαλείο εδώ .

Πηγή: εδώ 

Υπηρεσίες

Περιεχόμενά

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Webion Blog

Σχετικές Αναρτήσεις

Eυχαριστουμε για το μήνυμά σας

Πολύ συντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Webion