Meta’s AI smart glasses μπορεί να μεταδίδει live βίντεο, αλλά λείπει ένα μεγάλο χαρακτηριστικό.

Meta’s Ai Smart Glasses

Η Meta μόλις ανακοίνωσε τη δεύτερη γενιά των smart glasses της, συνεργαζόμενη ξανά με την Ray-Ban για να προσθέσει περισσότερο στυλ σε αυτήν τη συλλογή smart glasses. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα να μεταδίδετε βίντεο απευθείας στο Instagram και το Facebook, αλλά, αντίθετα με ορισμένες πιο προηγμένες επιλογές, τα πλαίσια δεν περιλαμβάνουν οθόνες για μια εμπειρία μεικτής πραγματικότητας.

Κάθε ζευγάρι smart glasses στη συλλογή Ray-Ban Meta περιέχει ορατές κάμερες στα πλαίσια, μία σε κάθε πλευρά. Οι ακουστικές συσκευές κρύβουν ηχεία και μικρόφωνα, ώστε να μπορείτε να ακούτε μουσική, να δέχεστε κλήσεις και άλλα. Διαφορετικά από τα ακριβότερα smart glasses Xreal Air, δεν υπάρχουν οθόνες στα Ray-Ban Meta smart glasses. Η λύση της Meta είναι κάπως παρόμοια με τα Echo Frames της Amazon, αλλά με κάμερες.

 

Τα γυαλιά πρώτης γενιάς, Ray-Ban Stories, είχαν κάμερες 5MP, περιορίζοντας την ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεο. Με τα νέα Ray-Ban Meta smart glasses, οι κάμερες 12MP παρέχουν φωτογραφίες με λειτουργία πορτρέτου σε ανάλυση 3,024×4,032 pixels, που είναι η ίδια ανάλυση με πολλά smartphones.

Η εγγραφή βίντεο έχει ανάλυση 1080p στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Σε αυτό το μέγεθος, η εσωτερική μνήμη 32GB δεν θα γεμίσει πολύ γρήγορα. Για σημαντικά γεγονότα, θα θέλετε ακόμα να βγάλετε το smartphone σας, αλλά η άμεση πρόσβαση στην εγγραφή βίντεο μπορεί να σας επιτρέψει να καταγράψετε στιγμές που αλλιώς θα χάνονταν. Ένα LED ανάβει στο μπροστινό μέρος για να ενημερώσει τους άλλους ότι κάνετε εγγραφή.

 

Κατά την εγγραφή βίντεο, τα Ray-Ban Meta smart glasses χρησιμοποιούν έναν πίνακα με πέντε μικρόφωνα για την καταγραφή του ήχου. Για την αναπαραγωγή ήχου και τις κλήσεις, τα δύο ηχεία στις ακουστικές συσκευές έχουν σχεδιασμό με ανοικτά αυτιά. Αυτό σημαίνει ότι ο ήχος δεν είναι τόσο ιδιωτικός όπως με τα ακουστικά, αλλά η Meta διασφαλίζει ότι υπάρχει λιγότερο διαρροή ήχου από τα πρωτότυπα Ray-Ban Stories. Οι smart glasses της δεύτερης γενιάς έχουν ήχο 50% πιο δυνατό, βαθύτερα μπάσα και μεγαλύτερη καθαρότητα.

 

Αν και τα Ray-Ban Meta smart glasses δεν είναι τα γυαλιά AR του μέλλοντος, μπορείτε να πείτε “Hey Meta” για να δώσετε φωνητικές εντολές. Ο φωνητικός βοηθός μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες, να ξεκινήσει εγγραφές, να κάνει κλήσεις, να ελέγξει τη μουσική και να ελέγξει το επίπεδο της μπαταρίας, και όλα αυτά υποστηρίζονται από την τεχνητή νοημοσύνη της Meta.

Ray-ban Meta Smart Glasses

Ένα άλλο υπέροχο νέο χαρακτηριστικό είναι η αντοχή στο νερό, η οποία κατατάσσεται στο IPX4. Αυτό σημαίνει ότι τα smart γυαλιά είναι ανθεκτικά στις σταγόνες νερού και τον ιδρώτα, αλλά δεν πρέπει να τα βάλετε στο νερό για κολύμβηση.

 

Η Meta εκτιμά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις τέσσερις ώρες με μικτή χρήση, και η περιλαμβανόμενη θήκη φόρτισης επεκτείνει τη χρήση έως και 32 ώρες. 22 λεπτά φόρτισης γεμίζουν τη μπαταρία στο μισό. Χρειάζονται 75 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση.

Ray-ban Meta Charger Case

Καθώς η Meta συνεργάστηκε με τη Ray-Ban για τον σχεδιασμό, τα smart glasses είναι διαθέσιμα σε κλασικά πλαίσια Wayfarer σε δύο μεγέθη και μια ποικιλία χρωμάτων. Ο νέος σχεδιασμός Headliner είναι πιο στρογγυλεμένος και μοιάζει με το στυλ Erika της Ray-Ban. Το βάρος τους είναι κάτω από δύο ουγκιές, οπότε αυτά θα πρέπει να είναι αρκετά άνετα για εκτεταμένη χρήση.

 

Οι τιμές ξεκινούν από $299 και είναι διαθέσιμα για παραγγελία από σήμερα. Με $329 μπορείτε να αποκτήσετε φακούς Polarized και με φακούς Transitions, η τιμή είναι $379. Οι γυαλιά ηλίου με φακούς Transitions είναι φωτοχρωματικοί, οπότε είναι διάφανοι όταν τα φοράτε εντός και γίνονται σκουρότεροι όταν βγαίνετε στο φως του ήλιου, αυτόματα σκιάζοντας την όρασή σας σε φωτεινό φως.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να παραγγείλετε από την ιστοσελίδα της Ray-Ban.

Search

Share:

Υπηρεσίες

Περιεχόμενά

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email
WhatsApp

Αναδείξτε την Επιχείρησή σας Με την Ιδανική Ιστοσελίδα

Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο Προσφοράς Σήμερα!

Είστε έτοιμοι να αναπτύξετε τη δική σας επαγγελματική ιστοσελίδα και να αυξήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Ξεκινήστε σήμερα συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο μας για προσφορά ιστοσελίδας.

Αυτό το ερωτηματολόγιο έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρησή σας. Μερικές λεπτομέρειες που θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας περιλαμβάνουν τον σκοπό της ιστοσελίδας, τον στόχο κοινό, τις λειτουργίες που θέλετε να περιλαμβάνονται και τον προϋπολογισμό σας.

Μην ανησυχείτε εάν δεν γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή – απλώς συμπληρώστε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε. Εάν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και να καθοδηγήσουμε τη διαδικασία.

Πάρτε την πρωτοβουλία και ας ξεκινήσουμε την κατασκευή της επαγγελματικής ιστοσελίδας που ονειρεύεστε! 

Webion Blog

Σχετικές Αναρτήσεις

Κατασκευή Ιστοσελίδων: Η Πύλη για την Επιτυχία της Επιχείρησής σας
Web Design

Κατασκευή Ιστοσελίδων: Η Πύλη για την Επιτυχία της Επιχείρησής σας

Είναι γεγονός ότι στη σύγχρονη εποχή, μια δυναμική και ανταποκρινόμενη ιστοσελίδα αποτελεί τον πυρήνα της επιτυχίας κάθε επιχείρησης. Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια εκπληκτική ιστοσελίδα που θα κεντρίσει την προσοχή των επισκεπτών σας; Η απάντηση είναι απλή: με την βοήθεια της Webion. Στο παρόν άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τον κόσμο της κατασκευής ιστοσελίδων και πώς μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει. Ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε!

Η σημασία της Custom κατασκευής ιστοσελίδων στην εποχή των έτοιμων λύσεων
Web Design

Η σημασία της custom κατασκευής ιστοσελίδων στην εποχή των έτοιμων λύσεων

Στην παγκοσμιοποιημένη εποχή του διαδικτύου, η ανάγκη για ξεχωριστή και αναγνωρίσιμη online παρουσία για τις επιχειρήσεις είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Μπορεί να υπάρχουν πληθώρα έτοιμων λύσεων για τη δημιουργία ιστοσελίδων, όπως η WordPress, αλλά οι custom ιστοσελίδες αποτελούν μια εξαιρετικά ελκυστική επιλογή για πολλές επιχειρήσεις. Ας εξετάσουμε γιατί.

Professional Web Design Services κατασκευή ιστοσελίδων Seo βελτιστοποίηση Wordpress
Μείνετε συνδεδεμένοι, όπου και αν βρίσκεστε!
Κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή μας για να απολαύσετε εξατομικευμένη εμπειρία και αποκλειστικά προνόμια.